Overzichtssite voor mensen met autisme, hun omgeving en professionals

AIC Amsterdam

Home AIC Amsterdam
Goed nieuws! Het AIC Amsterdam gaat weer open op afspraak

Het AIC is per 12 juni 2020 weer open om informatie en een luisterend oor te bieden tot de zomervakantie. U bent welkom op afspraak.

Hoe u een afspraak maakt en het verloop daarvan leest u in onze nieuwsbrief van de maand juni 2020.
Klik hier om de nieuwsbrief te lezen in een nieuw venster.

Over het AIC

Het Autisme Info Centrum Amsterdam is een laagdrempelig ontmoetings- en informatiecentrum. U kunt er terecht voor een luisterend oor en voor informatie.Vrijwilligers gezocht

Het AIC Amsterdam heeft nieuwe vrijwilligers nodig.
Interesse? Klik hier voor de vacature.


Inloopochtend

Elke vrijdagochtend (behalve tijdens de schoolvakanties) bent u bij ons van 9:30 tot 12:00 uur welkom op ons inloopspreekuur. Het spreekuur is bedoeld voor mensen met autisme (of een vermoeden daarvan) en voor ouders, partners, grootouders, leerkrachten of andere betrokkenen.

U heeft dan een persoonlijk gesprek met twee van onze ervaringsdeskundige vrijwilligers. Wij nemen graag de tijd om met u mee te denken over uw vragen, ervaringen en zorgen. Het maken van een afspraak vooraf is niet nodig.

Het AIC beschikt ook over een flinke collectie boeken en folders die geleend/meegenomen kunnen worden.

Adres:
AIC Amsterdam, Gebouw Trivium (locatie MEE)
Derkinderenstraat 10-18
1062 DB Amsterdam


Gespreksgroepen

Het AIC Amsterdam heeft een gespreksgroep voor volwassenen met autisme én een aparte gespreksgroep voor vrouwen met autisme. Deze groepen komen één keer per maand bij elkaar om over allerlei (al dan niet autismegerelateerde) onderwerpen te praten en ervaringen uit te wisselen. Bent u geïnteresseerd om aan één van deze groepen deel te nemen kunt u zich opgeven door een e-mail te sturen naar aicamsterdam@hotmail.com.


Themabijeenkomsten

AIC Amsterdam organiseert met enige regelmaat themabijeenkomsten over autisme. Meer informatie over komende bijeenkomsten kunt u vinden op onze facebookpagina en op de agenda op deze site.NetwerkInitiatief


Placeholder


Gebouwd door Piipol Piipol logo